Klubnyheder

***GODT NYTÅR - VELKOMMEN TIL 2023***

1. januar 2023, 13.13

Godt Nytår til jer alle!!


Skal 2023 være året hvor du har større fokus på din sundhed og din fysiske form? 

Vi er klar til at hjælpe dig i mål i områdets stærkeste forening, i nyindrettede lyse lokaler og med nyt udstyr. Vi har plads til alle og vi er kendt for den hyggelige stemning og det gode fællesskab, som er noget af det der kendetegner foreningslivet. 

På trods af prisstigninger på stort set alt, så har vi valgt at holde prisen på medlemskab i Farsø Motionsklub uændret på beskedne kr. 159,- pr. måned, som omfatter fri træning i motionscentret og på holdtræning.


Vi er klar til at tage godt imod jer allerede fra i morgen, mandag d. 2/1-2023 kl. 17.00-19.00

Vi har opgraderet vores instruktørtider så vi nu har åbent for tilmelding mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17.00-19.00, samt mandag og torsdag morgen kl. 8.00-10.00 (fra tors. d. 5/1-23).


Nyheder i 2023

Vi har ekstra fokus på Holdtræning i det nye år! 

Ud over at kunne give dig et kæmpe løft på det fysiske plan, så giver Holdtræning også en ekstra dimension i form af ekstra sammenhold og kammeratskab. Vi har allerede veletablerede hold, der har kørt i flere år med succes, og nu udvider vi med to helt nye hold;

YOGA: Vi har i mange år haft ønsket om vores egen yoga instruktør, og nu er det ved at være en realitet. Louise er næsten færdig med uddannelsen og hun starter de første "forsøgs-hold" op lige om lidt (se og følg vores FB-side for mere info)

BUNGEE-FITNESS: Forestil dig at kunne lave de vildeste øvelser; håndstand, store spring og være i stand til at "flyve", mens du træner intensivt OG skånsomt på samme tid! I Bungee-Fitness er du spændt fast i en sele og et stort Bungee-elastik fastgjort i kroge i loftet, så du kan lave øvelser du før kun havde drømt om! Der er 100% garanti for både sved på panden og masser af grin undervejs.

Vi sender en instruktør på kursus i februar og forventer at starte hold op snarest derefter.


Vi glæder os til at se jer igen, til masser af gode træningstimer og hyggeligt samvær.


De bedste nytårshilsener fra Instruktørerne og Bestyrelsen