Holdbeskrivelse
Fitness Intro

Introduktion til Hold-Fitness og inspiration til din træningsrutine i motionscentret.

Er du ny i Fitness-regi, har du brug for ny inspiration eller har du bare lyst til at træne sammen med andre nye?? Så er dette holdet for dig! Anette sørger for at lære jer de rigtige teknikker, så i kommer godt fra start.

Alle kan være med uanset fysisk form og alder.

Complete Fitness

Alle træningsformer bliver brugt på dette hold (deraf navnet) og det er sjældent at der er to træningspas der er ens. Brian og Christian lover høj energi, intensitet og musik, og at alle muskler kommer i brug under træningen, så der er garanti for sved på panden! 

Det kan godt være en fordel at have et vist kendskab til styrke- og holdtræning, men alle er naturligvis velkomne. 


Circle Cross

Masser af god energi og power, med en solid blanding af forskellige træningsformer, kendetegner dette hold. Du bliver udfordret, på den gode måde, og Bitten/Anette sørger for at få dig godt igennem alle øvelserne!

Alle er velkomne uanset form og alder.

Sund og Stærk

Morgenhold om lørdagen, hvor børn også er velkomne (sammen med deres forældre). Kroppen bliver grundigt trænet og tonet, samtidig med at der er plads til hygge og samvær. Højt humør og god energi fra morgenen med Bitten/Anette.

Motion for sjov og alvor

Hensyntagende træning med fokus på den enkelte deltagers eventuelle "skavanker". Intensiteten og tempoet er moderat, men Maibritt sørger for at hele kroppen bliver rørt og styrket, for et bedre velbefindende.

Quick and Dirty

Hvis du vil prøve kræfter med Cross-Fit inspireret træning for at holde dig hverdags-sund og -stærk, så er det lige hér det foregår!

Kia mixer styrke- og cardiotræning i en, eller flere, workouts, som giver dig det bedste fra begge verdener. Det er effektiv træning der er med til at forbedre dit velbefindende markant og det er aldrig kedeligt!

Der vil ind imellem være fokus at lave, øve og mestre, enten en teknisk øvelse, eller et mere styrkepræget løft, og derefter implementere det i dagens workout (WOD).

Senior Fitness

Med sine mange år som gymnastik- og fitnessinstruktør som ballast, guider Dorte dig sikkert gennem maskiner og vægte i Motionscentret, evt. kombineret med lidt gymnastik til opvarmning og afslutning.

Kom og mød ligesindede seniorer tirsdag og torsdag formiddag, til træning og hygge. 

HUSK at styrketræning, også i en høj alder, er med til at højne livskvaliteten og mindske fysiske skavanker. Det er aldrig for sent at komme i gang!!

Tekst
Der er ikke skrevet noget endnu